Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Водещият в телевизия 7/8 Крум Савов посвети старта на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВодещият в телевизия 7/8 Крум Савов посвети старта на
Коментари Харесай

Крум Савов се облече в черно заради Милен Цветков и припомни: Беше първият ми гост. Не ни стига коронавирус, ами сега и това нелепо убийство

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Водещият в телевизия " 7/8 " Крум Савов посвети старта на предаването си през днешния ден на починалия в злополука нощес Милен Цветков.

" Трябваше да е светли понеделник. Последният ден от Великденските празници. Хубавите, мощните страсти, и нещо, което постоянно чакаме да ни се случи. Вярваме в него. Лошото е, че събития го помрачиха. Не ни стига ковид, ами в този момент и това неуместно ликвидиране. " Маските са, с цел да мълчите, а не да ви пазят ". Това са едни от думите на приятеля, сътрудника и същински човек Милен Цветков, който, доста мислех какво да кажа през днешния ден... Затова съм и в тези мрачни облекла, и си сложих и очилата ", сподели Савов.

" На старта на предаването първият посетител, първото " добър вечер ", първото изречение беше от него тук на дивана. Исках да е цялото предаване, само че след това крещя - толкоз доста имаме да си поговорим, дай в този момент да е 20 минути, пък идващият път ще са 40. Точно преди 3 седмици - на 30 март. Той тъкмо почваше предаване с Генка Шикерова и толкоз. 2-3 направи. Това първо изявление ще го видите по-късно в предаването цялото. След като най-малко 20 години разцепваше ефира, и хората, и феновете, и приятелите, и сътрудниците, и всеки с възприятие за комизъм с разсъдък, с величието на това, което носеше в духа си. Знаех, че по този начин ще се усещам и с цел да не изпадам в такова прочувствено положение, взех решение да ви прочета пост, който събра десетки хиляди лайкове, споделяния. Той е от едно момиче - Дара Екимова ", показа водещият и прочете буквално постът на Екимова, който  можете да прочетете тук:

" ДА! Има значение каква кола кара! Да, има значение, че е Audi Q7, тъй като когато техните му подарят Audi Q7 за 18-тия рожден ден, той НЕ ЗНАЕ СТОЙНОСТТА НА КОЛАТА. Не паричната стойност. Времето, ресурса, напъните, количеството работа, което си изработил, с цел да имаш опцията да купиш скъпа кола. Това не знае. И по тази причина кара със 100km/h на кръстовището на Парадайс, по тази причина използва опиати и по-късно се качва на колата... Защото не знае цената на нищо. Не знае цената на човешкия живот. На 22 НЯМАШ потенциала да управляваш толкоз огромна кола, нямаш ОПИТА, НЯМАШ СЪЗНАНИЕТО. Предстои ми да карам шофьорски курсове... Не желая. Просто не желая. Страх ме е. Защото познавам МНОГО такива. Не са единствено момчета, девойки - също. Едно потомство сме. И ме е позор. Ужасно ме е позор, тъй като са тъкмо такива, каквито наподобяват. Като това момче. Учат в чужбина, родителите им имат благоприятни условия и са им дали да карат предходния модел на S класата, който държат в гаража (родителите към този момент са си взели следващия). За ваканциите се прибират тук, хвърчат по околовръстното със 120km/h и возят по 2 мацки откъм гърба, които се възхищават на извънредно бързата и “готина ” кола на маминото момче. Разказват какви “олигофрени ” са преподавателите в чужбина, описват по какъв начин преписват на изпитите и че нощните заведения стават, но няма чалга, което е “мн жалко ”. Събират се в дома на единия, друсат се с евтини опиати и оправят мацките групово. След това отново се качват на колите и отиват на дискотека. Там си разрушават главите с бутилките от шампанско, което са изпили. Грозно ли е от устата на момиче? Да, само че това е истината. Точно такива са. Безотговорни, неуки, необразовани безделници. И да, качват се на колите си, до момента в който се намират в петото измерение към този момент. Да, вършат го. И съм се опитвала да приказвам за това, и съм писала, и съм казвала, само че всичко, което съм чувала е:
“Недей, не е твоя работа, Дара! ”
“Остави хората да си възпитават децата, както те знаят, Дара! ”
“Не се меси, ще си имаш проблеми, Дара! ”
“Не можеш да си изказваш мнението постоянно, Дара! ”
“НЕ МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ СВЕТА, ДАРА! ”
Ами МОГА! Защото всички сядат у дома и си споделят, че това е неправда, само че те кои са, че да трансформират нещо? ЗАТОВА НИЩО НЕ съдебна експертиза ПРОМЕНЯ, тъй като НИКОЙ НЕ ВЯРВА, ЧЕ ОТ НЕГО ЗАВИСИ ПРОМЯНАТА.
Успех с пребиваването му оттук насетне. Как се живее с мисълта, че си палач? Убил си човешки живот и си унищожил още доста? Не се живее. С тази мисъл се гние. И ние сме оскъдни. Този свят е едно нищо. Малък, замърсен, неправдив. Затова ще се поговори за това, ще го кажат в утринните блокове, по новините, в обществените мрежи... И ще се не помни. Какво ще се промени? Безотговорните им родители ще им подаряват мощни коли. А по-късно безотговорните им деца ще вършат СОБСТВЕНИ ДЕЦА. И къде отиваме??????????
И съм гневна. Бясна съм, тъй като 10 минути по- късно аз и приятелят ми се прибирахме по същия маршрут. А в случай че беше 10 минути по-рано?
Бясна съм, тъй като Милен беше въодушевяващ човек. Човек с мнение. Независим. Свободен. Различен. Човек със мощен и ослепителен глас, който употребява, с цел да обезоръжи неправдата. Образован, образован човек. УМЕН човек. Директен. Такава желая да бъда и аз. И да, гледала съм предаванията му МНОГОКРАТНО. Харесвах го. И се натъжих с цялото си сърце, когато разбрах, че към този момент го няма. И не мога да спра да мисля за това. Чувствам се отговорна, усещам се зле. Той беше РОДИТЕЛ. Никое дете не заслужава това. Той просто е чакал да светне зелено... Дано има оттатък, нека Там е ярко, бяло и огромно... Достатъчно огромно за огромните хора! За тези, които бяха прекомерно огромни за този свят... Като Милен, като тати... ".

 



PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламн
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР